Budinca de amarant cu lapte de migdale si sos de merisoare, desertul vegetarian de la micul dejun

By | 17/04/2013

Va doriti o reteta simpla si rapida, dar sanatoasa? Budinca de amarant cu lapte de migdale si sos de merisoare este o alegere delicioasa, un dulce numai bun de post. Iata reteta!

Incercati o reteta simpla si rapida pentru un desert vegetarian: budinca de amarant cu lapte de migdale si sos de amarant

Ingrediente pentru budinca de amarant:

Incearca si minciunele de post, desertul pentru un mic dejun de post!

Ingrediente pentru sosul de merisoare:

  • 1/2 banana;
  • un pumn de merisoare uscate;
  • 1 mandarina;
  • putina apa, daca e nevoie.

Prepararea budincii de amarant:

Puneti laptele de migdale la fiert. Cand da in clocot se adauga amarantul si se lasa la foc mic, sub capac, 20 de minute pana absoarbe tot laptele. La final se amesteca ghimbirul razuit.

Incearca si rondele din orez expandat cu unt de arahide şi banane!

Prepararea sosului de merisoare:

Se mixeaza în blender jumatatea de banana, merisoarele uscate si mandarina. Se adauga putina apa daca este nevoie. Sosul se toarna peste budinca de amarant si se poate decora cu felii de mandarina sau cu boabe de struguri.

Pofta buna!

Ti-a placut articolul? Distribuie-l prietenilor!