Ce ceai preferati la micul dejun?

By | 14/01/2013

Un mic dejun sanatos presupune un meniu echilibrat, complex. Din acest meniu pentru micul dejun nu trebuie sa lipseasca si o bautura care sa va hidrateze. Ceaiul constituie una din cele mai bune alegeri pentru micul dejun si, intr-o paleta generoasa de culori, ceaiul ofera o infinitate de arome.
Ceaiul, intr-o paleta generoasa de culori, ofera o infinitate de arome
Ceaiul alb este regele ceaiurilor. Originar din China, acesta se remarca prin prospetime si naturalete, este acidulat si foarte putin indulcit cu arome florale.
Ceaiul negru este un ceai de top, foarte popular in Europa. Acesta se afla adesea la baza ceaiurilor parfumate. I se adauga flori, fructe si extracte de esente.
Ceaiul verde cuprinde o gama aromatica vasta: note vegetale, arome marine, parfum de padure, de flori si fructe. Este ideal pentru micul dejun datorita aportului de vitamina C.

Citeste si “Ceaiul la micul dejun: sfaturi de la impatimiti

Ceaiul ramane bautura cea mai consumata din lume dupa apa, inrobindu-ne cu aromele sale subtile si delicate. Ceaiul verde, negru, alb, parfumat….fiecare in ceasca lui ofera exotism, voluptate si seninatate. Savurati un ceai ca la carte si nu veti regreta!
Voi ce ceai preferati?

Ti-a placut articolul? Distribuie-l prietenilor!