Crema fina de branza cu ardei kapia – retete pentru creme la micul dejun

By | 15/07/2014

Uneori simtim nevoia unei mese mai usoare la micul dejun. Pentru astfel de momente va propunem o reteta simpla si delicioasa: crema fina de branza cu ardei kapia. Este rapid de preparat si o puteti manca in sendvis sau simplu, cu alte legume. Iata cum se prepara CREMA FINA DE BRANZA CU ARDEI CAPIA!

reteta mic dejun crema branza ardei kapia

Ingrediente pentru crema fina de branza cu ardei capia:

  • 150 gr de branza de vaci
  • o lingura de smantana (persoanele la dieta pot renunta la smantana)
  • 1/2 de ardei kapia mare
  • sare

Mod de preparare crema fina de branza cu ardei kapia

Branza de vaci si smantana se amesteca cu blenderul pana cand devin o crema fina. Ardeiul kapia, crud, se toaca (poate fi pus la robot, dar nu trebuie facut pasta, ci bucatile trebuie lasate putin mai mari). Amestecati apoi ardeiul kapia tocat cu crema din branza si smantana si adaugati sare dupa gust.

Incercati si mere coapte cu branza dulce!

In cazul in care folositi branza de vaci slaba si eliminati smantana din reteta, crema de branza se poate consuma si in timpul dietelor.

Puteti servi crema fina de branza cu ardei kapia in sendvis sau separat, asortata cu legume si ierburi.

Pofta buna!

Ti-a placut articolul? Distribuie-l prietenilor!