Oua jumatati cu verdeata si ciuperci: o reteta pentru micul dejun

By | 11/01/2013

Va recomandam o reteta de oua jumatati cu verdeata si ciuperci. Preparati-o cu o zi inainte si serviti la micul dejun. Este delicioasa si sanatoasa si se prepara simplu. Iata cum le puteti pregati acasa!

Ouale jumatati cu ciuperci si verdeata sunt o alegere delicioasa pentru micul dejun


Ingrediente pentru oua umplute cu ciuperci:

1/2 kg de ciuperci,
10 oua,
1/4 ulei,
1 lamaie,
1 lingurita de mustar,
unt,
4 rosii,
sare,
piper,
verdeata.

Citeste si “Ochiuri cu sos de branza si broccoli | O reteta pentru micul dejun

Mod de preparare

Curata ciupercile si spala-le. Apoi fierbe-le cam 20 de minute in putina apa cu jumatate de lingurita de sare, apoi lasa-le sa se scurga. Fa maioneza dintr-un galbenus de ou fiert si unul nefiert, ulei, suc de lamaie. La sfarsit adauga mustarul si ciupercile. Amesteca bine, sareaza, pipereaza si pune verdeata tocata fin. Intre timp, fierbe ouale tari, taie-le in jumatati pe lung si scoate-le galbenusurile. Apoi umple-le cu compozitia facuta de tine. Drept garnitura, aseaza pe fiecare ou, o jumatate de rosie mica, ce va fi ornata cu picatele de unt, simuland astfel ciupercile.

Pofta buna!

Ti-a placut articolul? Distribuie-l prietenilor!