Sendvis napoletan: mic dejun la minut

By | 01/10/2012

Daca esti in intarziere dimineata, nu trebuie sa sari peste micul dejun. Pentru cei care isi doresc un mic dejun rapid si usor de preparat, sendvisul napoletan este o alegere delicioasa.

Mancati la micul dejun un sendvis napoletan: este hranitor si delicios


Ingrediente: Doua felii de paine cu susan, o lingura de ulei de masline, 150 g de carne tocata de vita, o lingura de bulion, o jumatate de ceasca de apa, cateva frunze de patrunjel, sare, piper.

Citeste si “Meniuri la minut pentru micul dejun: 7 sendvisuri delicioase, la alegere

Preparare: Se caleşte carnea intr-o tigaie in care s-a pus ulei de masline. Dupa ce se rumeneste se adauga bulionul, jumatatea de ceasca de apa, sare si piper. Se lasa la fiert 10 minute. Apoi se intinde pe paine. Se orneaza cu frunzele de patrunjel.

Pofta buna!

Ti-a placut articolul? Distribuie-l prietenilor!