Supersendvisul cu ton si salata: pentru micul dejun la care ti-e foame, dar nu ai timp sa prepari ceva laborios

By | 01/10/2012

In diminetile in care va treziti infometati dar pe fuga, alegeti sa mancati la micul dejun un sendvis cu ton si salata. Se pregateste repede si este delicios si hranitor. Iata cum se prepara!

Pentru diminetile in care sunteti grabiti, alegeti la micul dejun un sendvis cu ton si salata verde


Ingrediente: doi castraveciori, doua rosii, o conserva de ton, o ceapa rosie, o jumatate de lamaie, sare, patru frunze de salata verde, o bagheta mare.

Citeste si “Meniuri la minut pentru micul dejun: 7 sendvisuri delicioase, la alegere

Preparare: Puneti intr-un castron tonul, dupa ce ati scurs uleiul, impreuna cu legumele taiate marunt. Adaugati zeama de lamaie si sare si amestecati. Bagheta o taiati in doua si puneti pe o felie o frunza de salata verde, apoi amestecul cu ton, cealalta frunza de salata si acoperiti cu a doua jumatate de bagheta.

Pofta buna!

Ti-a placut articolul? Distribuie-l prietenilor!